Röviden az autókölcsönző cégünkről

Cégünk 2004. évtől foglalkozik lakóautók értékesítésével lakóautók bérbeadásával, és lakóautók javításával. Cégünk a Magyarországi lakóautó piac jelentős szereplőjévé vált, az egyik legnagyobb, és legfiatalabb bérelhető lakóautó flottával rendelkezünk.

Ez a lakóautózással eltöltött másfél évtized elegendő volt arra, hogy bátran kijelenthetjük, ismerjük a lakóautózás minden fortélyát.

Több nagy múltú lakóautó gyártó céggel vagyunk kapcsolatban, így a gyári háttér biztosítja, hogy bérelhető lakóautó flottánk kizárólag fiatal, rendszeresen karbantartott lakóautókból áll. Munkatársaink megfelelő tapasztalattal rendelkeznek a lakóautózásról, a lakóautók használatáról, így rengeteg hasznos információval segíthetik a kezdő lakóautósokat. Lakóautók javítására szakosodott caravan szervizünk szinte egyedülálló a Magyarországi lakóautós piacon. A bérbe adásra szánt lakóautókat, kizárólag gyári forrásból új lakóautóként vásároljuk, így flottánkban nincs bizonytalan eredetű, nyomon követhetetlen előéletű, megbízhatatlan szerviz háttérrel rendelkező lakóautó.

Próbálja ki ön is a lakóautózást, utazzon el családjával, és élvezzék a lakóautó nyújtotta szabadság élményét!